UA | EN

Навантажувачі Balkancar – одні з найбільш популярних видів спецтехніки, основною перевагою якої є високі характеристики експлуатації та доступна вартість. Але нерідко, більшість власників підприємств та виробництв не вважають за потрібне використовувати нову техніку та експлуатують вживану техніку, технічний стан якої залишає бажати кращого. При експлуатації спецтехніки неналежного технічного стану та якості, може привести не тільки до суттєвих грошових витрат на подальші ремонтні роботи, але й стати причиною надзвичайних ситуацій, які можуть привести к травмуванню оператора та сторонніх осіб.

Навантажувачі Balkancar випускаються двох типів: з дизельними та електричними двигунами. І ті і інші мають ряд проблем, які можуть привести до ремонту техніки. Як правило, основної причиною несправності навантажувачів, є несправність акумуляторів та згорання різних деталей електросистеми (резистори, контактотримачі, з’єднання, тощо). Дизельні двигуни сконструйовані дещо інакше, саме тому на несправність елементу можуть впливати як несправний стартер, забитий паливний фільтр так і низька якість палива та мастил.

Крім того, навантажувачі складаються з гідросистеми, коробки, розподілювачів та інших елементів, які забезпечують рух транспорту в ту чи іншу сторони та здатність підіймати вантажі певної ваги на різну висоту. Для того, щоб заміна або реставрація будь-якої частини навантажувача зайняла мінімум часу та забезпечила коректну експлуатацію техніки, ми рекомендуємо звернутися до нашої професійної компанії!

Ми проводимо комплексне обслуговування будь-якої техніки:
Ремонтні роботи та заміна дизельних та електродвигунів;
Заміна паливної системи, в тому числі і ТНВТ;
Реставрація, регулювання та заміна будь-якого елементу системи гідравліки;
Заміна гальмівної системи;
Капітальний або частковий ремонт кузову техніки;
Діагностування та ремонт підвіски, регулювання розвалу-сходження, балансування колес, посилення ресор;
Комп’ютерне діагностування та ремонт електроустаткування та окремих частин електрики;
Заміна інших систем навантажувача (манжети, направляючі, підшипники, стріли), тощо.

Звертайтесь до нас, будемо раді відновити Вашу техніку до її заводського стану! 🙂