UA | EN

На сьогодні вахтові автобуси значно відрізняються від своїх колишніх аналогів. Якщо раніше людям на роботу у віддалені місця доводилось добиратись у «спартанських» умовах, то тепер час у дорозі супроводжується зручністю і комфортом.

Сучасний вахтовий автобус на базі МАЗ-6317Х5 відповідає рівню європейських аналогів, які по вартості – набагато дорожчі. Одночасно долати відстань можуть 27 пасажирів у салоні, не враховуючи водія і одне посадочне місце збоку. Окремо від робочої бригади можна перевозити необхідний інвентар, який не заважає в дорозі.

Конструкція вахтового автобуса МАЗ-6317Х5 формується на основі суцільнометалевого ізотермічного матеріалу, яка включає в себе:
каркас;
зовнішнє облицювання;
утеплювач;
внутрішню обшивку;
підлогу, вікна й двері;
перегородка, яка розділяє пасажирський і вантажний відсіки.

Кожне місце оснащене зносостійкою обшивкою і 3-точковими ременями безпеки. Під час подорожі спинку зручного крісла можна опустити, щоб відпочинок після виснажливого робочого дня був більш якіснішим і корисним.

Кожне вікно в будь-який момент можна відкрити для запуску свіжого повітря влітку, або ж наглухо зафіксувати, щоб утримувати тепло в салоні автобуса взимку. Віконне скло виготовлене з травмобезпечного матеріалу, що суттєво зменшує ризик зазнати пошкоджень у випадку несприятливої ситуації на дорозі.

Для вентиляції використовуються два спеціальних люки, які відчиняються у двох напрямках. При необхідності зігрітися, можна скористатися системою опалення автономного повітряного обігрівача.

На сьогоднішній день вахтові автобуси МАЗ-6317Х5 запущені в серійне виробництво. На цю модель звертають увагу і зарубіжні компанії, які знають можливості українського виробника. А це означає, що наше підприємство працює у вірному напрямку, і не планує зупинятись на досягнутому.