UA | EN

Вахтові автомобілі, котрі інакше ще називають вахтовками – неабиякий по важливості сегмент виробництва компанії ПрАТ «Нафтоавтоматика». І сьогодні ми хочемо трошки більше розповісти про наш асортимент та як ми працюємо із нашими клієнтами.
Перше, що хотілось би зазначити – це те, що вахтові автомобілі виготовляються задля транспортування робочих бригад та необхідного устаткування на певне віддалене місце. Шлях до цього місця нерідко буває досить важким – бездоріжжя, пісок, болотисті землі та інші перешкоди. Отже, це потрібно враховувати при виробництві.
Ми маємо достатній досвід, аби передбачати усі можливі способи використання автомобіля та зробити його настільки міцним, потужним та якісним, щоб йому не були страшні ніякі перешкоди. Важливу роль в даному аспекті відіграє саме шасі – воно має бути розраховане на досить екстремальне використання автомобіля. Ми виготовляємо вахтові автобуси для таких шасі, як КРАЗ, МАЗ, Iveco, Isuzu, Mercedes-Benz, JAC та інших.
Другий момент, що вигідно відрізняє нас від конкурентів – це універсальність. Ми легко підлаштовуємось під конкретні запити та потреби клієнта. Виробляємо та підготовлюємо техніку в точності, відповідно то технічного завдання нашого замовника.
Звертайтесь до перевіреного часом вітчизняного виробника спеціалізованої техніки ПрАТ «Нафтоавтоматика», і ви однозначно будете задоволені покупкою.