UA | EN

У зв’язку з пандемією коронавірусної інфекції, що спалахнула майже у всьому світі, набагато більше уваги стали приділяти дезінфікуючим засобам. І мова йде не лише про антисептики для рук із вмістом спирту. Дуже важливо, особливо в такий непростий час, дотримуватись ідеальної чистоти вулиць, парків, скверів, тротуарів, зупинок громадського транспорту, транспортних засобів та інших обєктів господарювання.
🔹
Ми, знаючи важливість таких протиепідемічних заходів, готові запропонувати техніку, яка завдяки спеціальному обладнанню буде не лише поливати та чистити вулиці, а й розбризкувати антисептичний засіб для дезінфекції.
🔹
Автотранспортні компанії можуть використовувати подібну техніку з таким додатковим обладнанням задля обробки своїх територій, а комунальні господарства – для поливання та дезінфікування вулиць.
🔹
Наша компанія готова запропонувати вам вже готову спеціалізовану техніку для вищевказаних цілей. Ми зі свого досвіду порекомендуємо вам той варіант, який найбільше задовільнить ваші нагальні потреби та впишеться у ваш запланований бюджет.