UA | EN

Шановні дівчата, жінки та бабусі! Уся країна готується до Cвята Весни, Краси та Жіночності. Давайте не забувати, що слабка стать, насправді, рушійна сила, яка здатна дарувати натхнення, волю до життя, силу та впевненість.
Варто згадати, що дане свято носить, в першу чергу, характер рівності та боротьби за свої права. У 1857 році жінки вперше колективно наважились показати своє незадоволення, наголосити на дискримінації, вимагати рівних прав з чоловіками. Це стосувалось, перш за все, розміру заробітної плати та тривалості робочого дня.
Дещо пізніше, у 1910 році 8 березня отримало статус свята, яке почали відмічати у народі. А у 1975 році ООН офіційно визнало 8 березня Днем Боротьби за жіночі права. З тих пір, ми кожного року вітаємо усіх знайомих представниць слабкого полу із міжнародним жіночим днем.
Традиційно, хочемо щиро привітати усіх жінок нашої країни з Святом Весни, та побажати їм міцного здоров`я, кар`єрного зростання, натхнення, радості та кохання. Щоб кожен день приносив лише позитивні емоції, а життя складалось якнайкраще.