UA | EN

Білоруський бренд МАЗ – один з найвідоміших брендів якісної спеціалізованої та вантажної техніки. Аби довести, що даний виробник не дарма займає лідируючі позиції на ринку СНД, ми підготували цю статтю, де зробимо акцент на перевагах МАЗу. Зокрема, розберемо його асортимент та визначимо сильні сторони більшості товарних позицій бренду.
Отже, однією з найбільш затребуваних на ринку є модель МАЗ 5340, яка має такі переваги серед інших подібних:
Потужний двигун – 330 кінських сил
Витрати палива до 40 літрів на 100 км
Відповідає стандартам TIR
Усі автомобілі МАЗ відповідають стандарту Євро-4 або Євро-5. Також хочемо звернути увагу на широкий асортимент – більшість виробників не мають такого вибору одиниць техніки.
Бренд виготовляє автомобілі на колісних формулах 4х2, 6х2, 6х4 та 6х6. Кожна з них розрахована та певну тоннажність (від 4,8 т до 14,6 т).
Ще одною перевагою МАЗу є легкий та доступний ремонт. Порівняно з європейськими виробниками автомобілів, запчастини МАЗ більш взаємозамінні між собою для різних моделей. До того ж, робочий ресурс вантажівок просто вражає – до першого капітального ремонту машина може наїздити до 1 млн. км.
До того ж, виробник надає гарантію на шасі та має точки сервісного обслуговування по всій країні.
Отже, автомобілі МАЗ – це ідеальне співвідношення ціни та якості по всім параметрам. Ми є офіційним партнером МАЗу в Україні, а тому можемо запропонувати вам будь-яку одиницю техніки із асортименту бренду.