UA | EN

Компанія Advanced RV завершила виготовлення найсучаснішого кемпер-фургона, який відмінно підійде для подорожі і перебування людей протягом тривалого часу. Інтер’єр компактний, присутні всі зручності, які знадобляться для комфортного проживання у фургоні в екстремальних умовах. Назва моделі – Gayle, і вона зачаровує своєю красою.
Для виготовлення сучасного кемпер-фургону компанія Advanced RV використала платформу 144-дюймового Mercedes-Benz Sprinter 2500 4×4.

У салоні відведено місце для санітарного вузла, невеликої міні-кухні з вмивальником і системою фільтрації води, компактної плити. Для зберігання речей вмонтовані невеликого розміру шафи, над водійським кріслом є додаткове місце для зберігання негабаритних матеріалів.

Advanced RV не вказує безпосередньої вартості кемпер-фургона Gayle. Розробники заявляють, що подібного плану автомобілі їхнього виробництва зазвичай варіюються від 250 000 до 350 000 доларів, залежно від матеріалів, персоналізації та інженерії.

ПРАТ “НАФТОАВТОМАТИКА” зможе переобладнати будь-яку модель фургона в компактний і комфортний для проживання кемпер на колесах. Дзвоніть, будемо раді співпраці!