UA | EN

Як вітчизняний виробник спеціалізованої техніки, хочемо представити вам нашу новинку на базі шасі @MercedesBenz Atego – надійний, потужний та якісний представник вантажівок середньої вантажопідйомності. Даний клас автомобілів почав випускатись у далекому 1998 році, проте в цій статі нам хочеться поділитись із вами технічними характеристиками машини абсолютно нового покоління.

Конструкція фургону – каркасно-зварна, що складається із металевого профілю. Всередині фургон розділений на пасажирський та вантажний відсік, поміж якими бригада може вільно пересуватись навіть підчас руху автомобіля. Зовнішня обшивка складається із суцільної сендвіч панелі з армованого склопластику із термоізоляцією. У пасажирському відсіку може розміститись робоча бригада із 6 людей. Серед того, що також хотілось би перерахувати – це наявність переговорної панелі, подвійна система опалення та 4 верхні габаритні вогні.

Щодо технологічного відсіку, то тут також є усе необхідне. Слюсарний та заточний верстак, шафа для спецодягу, рукомийник з можливістю користування гарячою водою, кухонний блок (де є мийка та газова плитка).

Ми готові запропонувати як базову комплектацію Mercedes-Benz Atego, так і доповнити її усім необхідним за бажанням клієнта. Завжди готові надати безкоштовну консультацію та порадити оптимальний варіант.

Зацікавлені? Чекаємо на ваш дзвінок! +38 (050) 304 55 34