UA | EN

Виробник ПрАТ «Нафтоавтоматика» пропонує свою новинку – блок приготування бурового розчину з гідравлічним приводом (скорочено пристрій називається ПБР). Обладнання здебільшого використовується при бурінні та капітальному ремонті свердловин, а також для приготування та перекачування спеціальних технічних рідин.


Як виробник, ми маємо на меті детальніше розповісти потенційним замовникам, яким чином можна досягти максимально безперебійної та довготривалої роботи ПБР. По-перше, в ролі оператора повинні допускатися лише ті спеціалісти, що пройшли необхідне навчання та мають допуски до роботи з обладнанням, яке працює під тиском та під напругою. По-друге, не можна застосовувати забруднене паливо або паливо, в яке випадково потрапила вода. По-третє, слід спостерігати за рівнем мастила та виконувати його заміну у належний час.
А також, дуже важливо стежити за герметичністю паливної системи. Якщо ви раптом помітили сліди витоку палива, необхідно негайно виявити та усунути причину. Крім того, не варто залишати працюючий агрегат без нагляду.
У разі дотримання усіх правил експлуатації, ви можете бути впевнені у надійній та якісній роботі ПБР протягом багатьох років.