UA | EN
Середньовіччя було занадто важким проміжком часу для людства. Серед найпоширеніших причин не лише жорстокість та бідність, а й проблема із забрудненістю населених пунктів. Раніше таку розкіш, як прибирання сміття, могли дозволити собі лише мешканці багатих районів. В той час, бідняки, в прямому сенсі, змушені були проживати посеред засмічених вулиць.
У сучасному світі проблема вивезення та сортування сміття постала набагато гостріше. Так, якщо, згідно статистики, пару століть тому людина викидала за рік близько 30 кг сміття, то зараз ця цифра збільшилась у рази – до 700 кг за рік.
Рятують нас сміттєвози, які прекрасно справляються із своєю задачею. Раніше замість машин сміття вивозили повозки, в які запрягали коней. На повозку встановлювали великі корзини та бочки. З часом такі повозки замінив автомобіль із відкритим кузовом, куди люди вручну скидали сміття.
Надалі сфера вивозу та сортування сміття набувала все більшого значення, оскільки з розвитком медицини та виробництва, у відходах почали з`являтись потенційно небезпечні речовини. Згодом, постало питання, по-перше, збільшити щільність сміття з метою підвищення ефективності його транспортування. А по-друге, вирішити проблему з повільною швидкістю транспорту.
Сучасні сміттєвози успішно вирішують усі проблеми, пов`язані із транспортуванням та утилізацією відходів. На сьогодні, ми маємо можливість говорити про швидкі, безпечні та надійні сміттєвози вітчизняного бренду. Ми, як виробник ПрАТ «Нафтоавтоматика», готові запропонувати найкращі варіанти сміттєвозів задля задоволення будь-яких потреб.