UA | EN

Кременчуцький автомобільний завод – відоме автопідприємство, яке спеціалізується на випусках якісної вантажної техніки. Машинами КрАЗ користуються компанії різної промисловості в країнах Європи і Азії.

Початком історії бренду є 1958 рік – саме тоді в Кременчуці був запущений завод з виробництва габаритної автомобільної техніки. Перші машини з конвеєра зійшли рівно через один рік – 1 травня 1959 р. Ними стали 10-тонні 3-вісні самоскиди, які отримали назву «Дніпро-222». Домогтися бажаного успіху тоді не вдалося, і було прийнято рішення про зміну назви моделей по абревіатурі заводу – КрАЗ.

Зараз вантажівки КрАЗ – відомий бренд, машини якого відмінно зарекомендували себе, демонструючи максимальну працездатність, витривалість, надійність і міцність в найсуворіших умовах експлуатації.

Автомобілі КрАЗ мають широкий спектр вантажних автомобілів:
Самоскиди.
Тягачі.
Зерновози.
Сортиментовози.
Військова техніка.

Наша компанія тісно співпрацює з автомобільним заводом КрАЗ протягом більше 10 років. За цей час більшість клієнтів, які зверталися з питань покупки або ремонту будь-яких моделей КрАЗ, залишилися задоволені роботою наших спеціалістів, що свідчить про вигідну співпрацю з нами.