UA | EN

Наша компанія працює з КрАЗ більше 15 років і на цей раз хочемо запропонувати вам модель вахтового автомобіля, назва якого ФПВ-14224 на базі шасі КРАЗ-5233НЕ. Ми, як виробник, добре знаємось на техніці, а отже сміливо рекомендуємо своїм клієнтам лише найкраще.

Даний спеціалізований автомобіль на шасі КрАЗ-5233НЕ з колісною формулою 4х4 має декілька визначних переваг. Перше, на що хочеться звернути увагу – це на його місткість. Так, техніка розрахована на перевезення 24 осіб, з яких 22 людини може розміститись у салоні, та 2 особи в кабіні. Пасажирський тип кузова-фургона має посилену термоізоляцію, завдяки зовнішній обшивці зі сталевого оцинкованого листа.

Кожне сидіння обладнане двоточковим ременем безпеки. Також мається два виходи – головний та аварійний. Для комфортного перевезення людей в холодну пору року, автомобіль оснащений подвійною системою опалення. Що тут мається на увазі? – Опалення від автономного повітряного обігрівача, та опалення від обігрівача, який працює від системи охолодження двигуна.
Система кондиціонування встановлюється за побажанням замовника.

Звертайтесь до вітчизняного виробника ПрАТ «Нафтоавтоматика», а ми допоможемо вам обрати найкращу техніку!