UA | EN

Аварійно-ремонтні машини (АРМ) забезпечують швидке усунення неполадок і аварій на об’єктах, які задіяні в наданні житлово-комунальних послуг. Аварійки укомплектовуються в залежності від основного напрямку компанії, яка замовляє таку техніку, в більшості випадків це пов’язано з усуненням аварійних ситуацій на водопровідних, газових і електричних магістралях.

Представлена автомайстерня на базі шасі МАЗ-437121 була виготовлена нами для цілей усунення аварій на водопровідних магістралях. Одночасно в “аварійці” може зміститись до 9 кваліфікованих спеціалістів. Позаду пасажирських місць розташовується відсік для інструментів та обладнання.

Конструкція пересувної автомобільної майстерні MAZ-437121 розроблена на основі каркасно-зварного кузова. Машина обладнана подвійною системою опалення та вентиляційним люком. Доступ до салону здійснюється через бокові пасажирські або задні, вантажні двері.

Окремо оснащені місця для: поворотного крану укосина, кисневих і пропанового балонів, робочих верстака та полиць. При необхідності, внутрішнє освітлення можна закріпити ззовні автомобіля.

Придбати автомобільну майстерню МАЗ-437121 для свого підприємства можна зателефонувавши за наступним номером телефону – +38 (050) 304 55 34. Будемо раді нашій співпраці! 🙂